Om Internfilm.

Internfilm grundades år 2013 och har sedan dess vuxit tillsammans med sina kunder.

Vi producerar film till stora företag, myndigheter och förbunds interna kommunikation, vanligtvis via E-Learning. Vi producerar även reklamfilm, dokumentärfilm, barnfilm, presentationsfilm samt vanliga dokumentationer av föreläsningar och event.

Vi är medvetet breda som bolag vilket återspeglas i våra kunder. Vi producerar film till ATG, Synsam, Svenska kyrkan, Microsoft, IHM Business School, Playstation, Babblarna, Autism och Aspergerförbundet, Nordea och Myndigheter som Forte och Vinnova. Detta är ett axplock av våra kunder men visar på bredden av vårt arbete.

Film är ett effektivt sätt att kommunicera på och kan göras på en lång rad olika sätt. Vi jobbar i varje produktion med att ta fram ett format som passar kunden och kommunicerar rätt innehåll till rätt målgrupp.

Vårat team består av producenter, fotografer, klippare och animatörer, alla med stor erfarenhet av sitt område. Tillsammans har vi både det tekniska kunnandet och erfarenheten för att sköta alla våra produktioner inhouse. Detta leder till enkelhet och snabba processer för våra kunder.

Film är inte rocket science, inte för oss i alla fall.

/Kalle Helander
VD Internfilm AB

Internfilm     Malmgårdsvägen 63, 116 38 Stockholm     +46 723 949 730