Hem
Animerad film
Utbildningsfilm
Reklamfilm
Informationsfilm
Employer branding
Om oss
Kontakt

Såhär går det till när vi gör:

Animerad film.

Processen är enkel!

Att ta fram en animerad film behöver inte ta mer än 2-3 veckor från att du kontaktar oss.

Efter ett första möte tar vi fram en offert till er som förutom ett fast pris också innehåller ett grafikförslag samt en tidsplan. Vi hjälper även till med manusskrivande såklart. Då kan du redan på offertstadiet se hur din film kommer se ut, kosta samt produktionstid.

Processen är enkel. Vi ritar upp alla scener för hand, spelar en in voice-over som ni fått välja ut. Sen animerar vi filmen och efter det ljudlägger vi. KLART!

Exempel på hur grafikförslag kan se ut:

Exempel på olika animationsstilar:

Idol

Autism Sverige

Sjunde AP-fonden

Scouterna

Våra senaste produktioner:

Välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig!  Hur hittade du till Internfilm?  internfilm_om_oss-po8ets8eovkwwuotycxrxtwqd8l93rt08b7dhpfo1g

  Vilka är vi på Internfilm?

  Film är inte rocket science, inte för oss i alla fall. Vi gör allt inhouse och tar till varje produktion fram ett format som passar kunden och kommunicerar rätt innehåll till rätt målgrupp.

  Stärk varumärket med employer branding!

  Det är alltid en bra idé med employer branding. Stärk er sammanhållning och vision för företaget internt med unikt filmmaterial för just ert brand. Läs mer om hur det går till här!

  Kontakta oss!

  Känner du dig osäker om film är rätt väg för er att gå, och vill prata lite med oss innan du fattar ett beslut? Vi förstår helt, du är alltid välkommen att höra av dig till oss och vi finns här för att rådge!