Hem
Animerad film
Utbildningsfilm
Reklamfilm
Informationsfilm
Employer branding
Om oss
Kontakt

Såhär går det till när vi gör:

Employer branding.

Filmer som stärker ditt varumärke!

Dessa filmer syftar till att befintliga medarbetare ska känna stolthet över sin arbetsplats, samt att visa upp bolaget för nya potentiella medarbetare.

Här är det bra att öppna upp för tittaren och låta medarbetare vara med i filmen och berätta om hur det är att arbeta hos just er, alternativt beskriva hur det är att arbeta hos er. Se 2 exempel på Employer branding-film vi har producerat här bredvid.

Employer branding-film vi producerat:

Ekonomistyrningsverket

Notar

Var employer branding inte vad du letade efter?

Vi gör även:

Välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig!  Hur hittade du till Internfilm?  internfilm_om_oss-po8ets8eovkwwuotycxrxtwqd8l93rt08b7dhpfo1g

  Vilka är vi på Internfilm?

  Film är inte rocket science, inte för oss i alla fall. Vi gör allt inhouse och tar till varje produktion fram ett format som passar kunden och kommunicerar rätt innehåll till rätt målgrupp.

  Är animerad film för oss?

  I de flesta fall – ja, det är det! Vi är specialister på animerad film och har sett massor av företags budskap förtydligas och nå fram till rätt målgrupp via animerad film. Läs mer om hur det går till här.

  Kontakta oss!

  Känner du dig osäker om film är rätt väg för er att gå, och vill prata lite med oss innan du fattar ett beslut? Vi förstår helt, du är alltid välkommen att höra av dig till oss och vi finns här för att rådge!