Hem
Animerad film
Utbildningsfilm
Reklamfilm
Informationsfilm
Employer branding
Om oss
Kontakt

Såhär går det till när vi gör:

Reklamfilm.

Sprid budskapet med reklamfilm!

Här är det viktigt med en bra idé så att man fångar tittaren och att budskapet stannar kvar hos tittaren länge. Varumärkesbyggande såklart men framför allt blir filmen ett verktyg till att få in nya kunder.

Vi hjälper till med allt från idé till färdig produkt. Produktionen offereras till ett fast pris innan vi drar igång.

Vi tar fram manus, inspelningsplan och storyboard till er så ni vet i förhand vad ni kommer att få för film i slutändan.

Reklamfilmer vi producerat:

Svenska Kennelklubben

Mistralgruppen

Safeline

Mousetrapper

Välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig!  Hur hittade du till Internfilm?  internfilm_om_oss-po8ets8eovkwwuotycxrxtwqd8l93rt08b7dhpfo1g

  Vilka är vi på Internfilm?

  Film är inte rocket science, inte för oss i alla fall. Vi gör allt inhouse och tar till varje produktion fram ett format som passar kunden och kommunicerar rätt innehåll till rätt målgrupp.

  Är animerad film för oss?

  I de flesta fall – ja, det är det! Vi är specialister på animerad film och har sett massor av företags budskap förtydligas och nå fram till rätt målgrupp via animerad film. Läs mer om hur det går till här.

  Kontakta oss!

  Känner du dig osäker om film är rätt väg för er att gå, och vill prata lite med oss innan du fattar ett beslut? Vi förstår helt, du är alltid välkommen att höra av dig till oss och vi finns här för att rådge!