Hem
Animerad film
Utbildningsfilm
Reklamfilm
Informationsfilm
Employer branding
Om oss
Kontakt

Såhär går det till när vi gör:

Utbildningsfilm.

Lär ut med film!

E-learning är det vanligaste när det gäller dessa filmer. Men självklart kan man även göra enskilda utbildningar via film.

Här är längden inte lika viktig utan man kan med fördel ha lite längre filmer. Det viktiga är att tittaren får ta del av all information.

Vi producerar utbildningsfilmer regelbundet till Synsam, Scouterna, Autism Sverige, Attention med flera.

Utbildningsfilmer kan göras animerat eller inspelat eller som en mix. Vi hjälper till med allt från att bestämma formatet på film till medverkande till manus mm.

Utbildningsfilmer vi producerat:

Scouterna

Animation & talking head

Agria

Utbildning mot kund

Attention

Animerad film

Stockholms Stad

Var utbildningsfilm inte vad du letade efter?

Vi gör även:

Välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig!  Hur hittade du till Internfilm?  internfilm_om_oss-po8ets8eovkwwuotycxrxtwqd8l93rt08b7dhpfo1g

  Vilka är vi på Internfilm?

  Film är inte rocket science, inte för oss i alla fall. Vi gör allt inhouse och tar till varje produktion fram ett format som passar kunden och kommunicerar rätt innehåll till rätt målgrupp.

  Är animerad film för oss?

  I de flesta fall – ja, det är det! Vi är specialister på animerad film och har sett massor av företags budskap förtydligas och nå fram till rätt målgrupp via animerad film. Läs mer om hur det går till här.

  Kontakta oss!

  Känner du dig osäker om film är rätt väg för er att gå, och vill prata lite med oss innan du fattar ett beslut? Vi förstår helt, du är alltid välkommen att höra av dig till oss och vi finns här för att rådge!