Hem
Animerad film
Utbildningsfilm
Reklamfilm
Informationsfilm
Employer branding
Om oss
Kontakt

Såhär går det till när vi gör:

Informationsfilm.

Informationsfilm/ Presentationsfilm

Används för att förtydliga ett bolag, en tjänst, en produkt eller en process. Filmerna läggs med fördel på hemsidan så det är det första besökaren ser och får en snabb förståelse. Även vanligt att dessa inleder en presentation eller mailas till nya tilltänkta kunder.

Filmerna är mycket effektiva då viljan att titta på en film är betydligt högre än att läsa en text.

Informationsfilmer vi producerat:

NIBE

Eltas Rörsystem

AP7

Tricorona

Var informationsfilm inte vad du letade efter?

Vi gör även:

Välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig!  Hur hittade du till Internfilm?  internfilm_om_oss-po8ets8eovkwwuotycxrxtwqd8l93rt08b7dhpfo1g

  Vilka är vi på Internfilm?

  Film är inte rocket science, inte för oss i alla fall. Vi gör allt inhouse och tar till varje produktion fram ett format som passar kunden och kommunicerar rätt innehåll till rätt målgrupp.

  Är animerad film för oss?

  I de flesta fall – ja, det är det! Vi är specialister på animerad film och har sett massor av företags budskap förtydligas och nå fram till rätt målgrupp via animerad film. Läs mer om hur det går till här.

  Kontakta oss!

  Känner du dig osäker om film är rätt väg för er att gå, och vill prata lite med oss innan du fattar ett beslut? Vi förstår helt, du är alltid välkommen att höra av dig till oss och vi finns här för att rådge!